Algemene voorwaarden

Deze website wordt uitgegeven en beheerd door Prelum Uitgevers BV. Op alle leveringen, aanbiedingen en producten zijn de algemene voorwaarden van Prelum Uitgevers BV van toepassing, klik hier om deze te lezen (PDF).

Prijzen TriageWijzer 2022

Voor de NHG TriageWijzer editie 2022 gelden de volgende prijzen. U kunt op deze website ieder gewenst aantal bestellen en aanvragen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Het boek

Het boek kost € 62,75 per stuk. Binnen Nederland wordt dit gratis verzonden, voor adressen in België geldt een eenmalige toeslag van € 5,95.

Bestelt u voor uw gehele organisatie de TriageWijzer? Dan gelden de volgende staffelkortingen (bovenop eventuele ledenkortingen) voor het boek:

  • 10-29 exemplaren: 5% korting
  • 30-99 exemplaren: 10% korting
  • > 100 exemplaren: 15% korting

De online toegang

Voor de online toegang geldt dat de eerste voucher € 44,00 kost; iedere volgende voucher voor online toegang kost € 17,25 per stuk. Als u een voucher in combinatie met een boek koopt, betaalt u voor de eerste voucher ook € 17,25.

De combinatie

Bestelt u de combinatie van 1 boek en 1 voucher, dan betaalt u voor de eerste voucher ook € 17,25 en daarmee in totaal € 80,00.

Ledenkorting NHG

NHG-leden krijgen 30% korting op de aanschaf van alle producten van de TriageWijzer.

Bestellingen door ROC’s en onderwijsinstellingen

ROC’s en onderwijsinstellingen kunnen voor hun studenten de NHG-TriageWijzer bestellen. Vanaf 10 exemplaren van het boek worden deze aan één adres gestuurd en gefactureerd. Ook de online toegang kan hier worden aangevraagd. Bij grotere aantallen gelden staffelkortingen. Bestellingen kunnen geplaatst worden via het aparte bestelformulier, klik hier.

Ben je MBO-student en wil je zelf de Triagewijzer aanschaffen, klik dan hier.


Alle prijzen zijn incl. 9% BTW en onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.