NHG-TriageWijzer homepage

In opleiding? Bestel de online toegang hier

Je kunt de online versie van de NHG TriageWijzer goed gebruiken bij je studie! Bestel dan nu de online toegang en je bent altijd voorzien van de laatste updates van de triage standaard. De toegang is een jaar geldig, na een jaar kun je gratis verlengen. Je moet dan nog wel een opleiding volgen. Daarom vragen wij naar jouw school en studentnummer in het inschrijfformulier.

Wil je toch het boek of de combi aanschaffen, dan kan dat natuurlijk ook.

NHG-TriageWijzer - online

Deze digitale TriageWijzer bevat alle ingangsklachten, triagecriteria en urgentiecategorieën gebaseerd op de Nederlandse Triage Standaard, richtlijnen en inzichten rondom triage en spoedbehandeling bij de huisarts. U krijgt toegang tot de online besloten delen van de Triagewijzer. U ontvangt een code waarmee u voor persoonlijk gebruik inloggegevens op de website aanmaakt. Deze toegang is een jaar geldig. 

€ 42,50

Studentenprijs: € 29,75

De voorwaarden

Je bestelt individueel een code voor online toegang. De toegang die je hiermee aanmaakt, staat op je eigen e-mailadres en kun je niet met anderen delen. De toegang is een jaar geldig, na een jaar kun je gratis verlengen. Je moet dan nog wel een opleiding volgen. Daarom vragen wij naar jouw school en studentnummer in het inschrijfformulier.