Aanvraagformulier onderwijsinstellingen

Dit bestelformulier is bestemd voor onderwijsinstellingen om meer dan 10 exemplaren ineens te bestellen van de NHG-TriageWijzer 2022. Bestellingen worden per omgaande gefactureerd. Na ontvangst van de betaling en na verschijnen van de NHG-TriageWijzer (medio augustus 2022), vindt uitlevering van de bestelde producten plaats.

In tegenstelling tot professionele bestellers mogen studenten na de eerste aanschaf, gedurende de hele studietijd gebruik maken van de Triagewijzer. Onderwijsinstellingen ontvangen daarvoor gratis nieuwe toegangscodes, die weer een jaar geldig zijn. Voor de nieuwe studenten kunt u het bestelproces hieronder volgen.

Wanneer u als onderwijsinstelling de levering van lesmateriaal door een erkende leermiddelenleverancier laat verzorgen, dan kunt u hen verzoeken rechtstreeks contact op te nemen met de uitgever: triagewijzer@prelum.nl

Let op: gebruik onderstaand formulier niet als je als student een exemplaar wilt bestellen, aanvragen voor een enkel product nemen we niet in behandeling. Je kunt je boek/toegang direct bestellen door hier te klikken.

  Aanvraag

  Product Aantal
  Boek
  Online toegang
  Combinatie boek + online

  Aanvrager

  Verzendadres

  Voor verzending van de boeken en online codes.

  Indien u codes voor online toegang bestelt, geef het e-mailadres op waarop u deze wenst te ontvangen:

  Factuuradres

  Indien afwijkend van bovenstaand verzendadres.


  Prijzen

  Voor zakelijke bestellingen door onderwijsinstellingen gelden de volgende prijzen (incl. 9% btw):

  • Boek: 43,93
  • Online: 30,80
  • Combinatie: 56,00

  Voor de online toegang geldt dat de eerste voucher € 30,80 kost; iedere volgende voucher voor online toegang kost € 12,08 per stuk. Als u een voucher in combinatie met een boek koopt, betaalt u voor de eerste voucher ook € 12,08.

  Op de aantallen van aanvragen wordt de volgende staffelkorting toegepast:

  • 10-29 exemplaren: 5% korting
  • 30-99 exemplaren: 10% korting
  • > 100 exemplaren: 15% korting